Leveringsmuligheder
Da nogle af vore leverandører udelukkende er engros firmaer, skal nogle af tekstilerne bestilles i minimumsmængder på typisk 30-40 meter. Andre tekstiler kan imidlertid leveres i mængder ned til 2-3 meter mod et mindre pristillæg.

Hvis du har brug for uldstof i lidt større mængder, kan vi arrangere speciel farvning af stoffet, og vi har kontakt med en væver, der kan fremstille stof vævet i specielle kvaliteter og vævninger.


Priser
Vi anfører ikke alle priser her, da engros priserne varierer en hel del efter mængde og værdi, men du er altid velkommen til at kontakte Glaipnir og spørge om en pris !

Vi gør dette som en slags hobby for at hjælpe andre med interesse i rekonstruktions-arbejde og gammelt håndværk. Det betyder, at vi ikke har økonomiske ressourcer til at finansiere indkøb, men er nødt til at få betaling forud, med mindre andet er aftalt specielt.Hvordan?
Typisk fremgangsmåde :

1. Du kontakter Glaipnir og beder om information om en eller flere varer. Det er nødvendigt at du allerede fra starten kan sige noget om ca. antal/mængde.

2. Vi sender dig vareprøver, eller nøje beskrivelse og specifikation, efter ønske.

3. Du afgiver ordre og sender aftalt betaling til Glaipnir.

4. Når vi har modtaget betalingen, fremskaffer vi hurtigst muligt den ønskede vare.

5. Vi kontakter dig med oplysning om, hvornår du kan hente varen, eller vi arrangerer forsendelse efter aftale.


Alle handler i Danmark er incl. moms, men eksport-ordrer er fritaget for moms.

Glaipnir 

Forsyningsservice


Fillerupvej 27,  Fillerup 
Dk-8300   Odder
Danmark 
Tlf.  : (+45) 8656 0991

E-mail :   boa@glaipnir.dk

 

 
     
Copyright © 2005 Glaipnir